2017. január 25., szerda

2016 kedvenc könyvei, képregényei

Tekla Könyvei: Sarah Andersen – Felnőni ​kiábrándító:   we could all use a little soppiness in our lives.:   

2016-ban nagyon megszerettem ezeket a webcomicokat ( tudom,hogy a Soppy nem az, de akár lehetne is) és ezt a két könyvet meg is vettem.

Akiket még nagyon szeretek, de könyvet nem olvastam tőlük:

 :   

http://www.exocomics.com/
http://www.uptofourplayers.com/
http://www.semicoop.com/

    

Ezek a sötétebb hangulatú könyvek. A varászlók nagyon újszerű és elgondolkodtató, a Tűz (bizonyos dolgokat leszámítva) realisztikus, a porblémák nem olddódnak meg,nem lesz happy end.

   
   

A könyedebb, szórakoztató könyvek. Terry Pratchett az idei év nagy felfedezettje, féletétlenül szeretnék még olvasni tőle. A Vámpírakadémia szerintem a kategoriájában (modern vámpíros) kiemelkedő, jól van megírva, a Füst és csont egy kicsit visszaröpített Prágába (aztán romatikus izé lett...). A Fekete prizma túl hosszú, fele ennyire elnyújtva sokkal jobb lett volna.

    

A mesekönyveim. (L)

  

Ők fanatsyk, amik kicsit komolyabbak, nehezebben emészthetők vagy csak jobban vannak megírva. A lépcsők városa folytatására kiváncsi vagyok.

 

AZ egyéb kategória. Poppert már értem miért szeretik, fogok még tőle olvasni. A Büszkeség és balítélettől nem voltam elájulva, de jól esett egy kis klasszikust olvasni (és jó sokáig többet nem).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése